التشيز كيك من الحلويات المحبوبة لدى وخصوصا فى الشتاء ليييييييييييييية لانة دسم شوية موش محتاج الحر لكن فى الشتا امممممممممم يلا نبدأ اخواتى اليكم الطريقة
المقادير
3 باكو بسكويت مارى سادة
علبة جبن كيرى كبيرة
2 باكو كريم شانتى
ربع كيلو قشطة
ربع كيلو شيكولاتة خام
الطريقة مع الصور
طحنت البسكويت ناعم جدااا
مزجت البسكويت مع 3 ملاعق زبدة وضغطة بيدى بالصينية ( صينية تفتح من الجنب ) ثم خمس دقائق بالفرن ( يعنى لونة يصفر بسيط
هنا كل المكونات مع بعض فى الخلاط ( القشطة والكريم شانتى و الجبن الكيرى )
وبعدين وضعتهم على البسكويت المطحون وعلى التلاجة حطيها تجمد شوية
هنا بقى اضافة خاصة بى شوية مكسرات با اكسرهم بالطريقة دى بيبقى طعمهم احسن طبعا المكسرات محمصة فى الفرن
الشيكولاتة الخام سيحتها مع قطعة زبدة صغيرة وملعقة لبن فى حمام مائى وعليها المكسرات وبعدين نضعها على البسكويت اللى علية الكريمة وعلى التلاجة علشان تجمد
هنا طلعتها من التلاجة وفكيت الصينية بالراحة ( الاول حطيت فوطة دافئة حول الصينية )